Affiliate programma

Affiliateprogramma

ALS EEN VAN DE GROOTSTE AANBIEDERS VAN PARTYKLEDING, PARTY ACCESSOIRES EN PARTYVERSIERINGEN IS PARTYKLEDING4U TRENDSETTER OP HET GEBIED VAN PARTYKLEDING.

Het affiliate programma van partykleding4u hoort graag van toonaangevende feeststartpagina's, bloggers en Feestorganisatoren. Het programma is bedoeld om de lezers van onze affiliate sites de kans te geven om op de hoogte te blijven van onze nieuwste partykleding, feestkleding en party accessoires.

Hoe gaat het in zijn werk?

We voorzien onze partners van zogeheten 'tracked links' naar Partykleding4u.nl, voornamelijk in de vorm van tekstlinks, image banners en product feeds, die bedoeld zijn voor artikelen over onze producten. Links op affiliate sites bevatten hun eigen unieke bron-ID, zodat alle bezoekers en aankopen nauwkeurig gevolgd kunnen worden. Als bezoekers van de websites binnen 30 dagen een aankoop doen, kunnen onze partners een commissie ontvangen.

Voordelen Voor Partners

  1. Toegang tot de Partykleding4u-feed voor content, nieuws over het assortiment, image banners en unieke aanbiedingen;
  2. De mogelijkheid om een aanzienlijke commissie te ontvangen voor verkopen via de affiliate site;
  3. Onderdeel te zijn van de enorme groei van Partykleding4u.


Hoe werkt het voor u?

U kunt zich registeren als verkoper bij onze affiliate partnerprogramma. Als u zich geregistreerd heeft met uw website kunt u zich aanmelden voor de campagne van Partykleding4u. Na goedkeurig van uw aanmelden ( uw website wordt gecontroleerd op kwaliteit en relevatie ) kunt u het promotiemateriaal gebruiken dat door ons wordt aangeboden.

U verdiend 7% commissie wanneer een bezoeker via de door u geplaatste promotiematerialen op de website van partykleding4u terecht komt en een bestelling plaatst.  Makkelijker kan niet!

Meld je aan als partner:

 

Stap 1: Meld u aan via www.tradetracker.nl


Stap 2: Na aanmelding op Tradetracker moet u zicht aanmelden voor het programma van Partykleding4u.nl.


Stap 3: Partykleding4u.nl keurt uw aanmelding goed! Zodra u als partner bij Partykleding4u bent geaccepteerd kunt u kant en klare banners selecteren en plaatsen. De codes daarvoor krijgt u via Tradetracker.nl. Dit alles wordt 100% vakkundig begeleid en ondersteund door de helpdesk. Gemakkelijk en snel!


Stap 4: De samenwerking tussen u en partykleding4u is een feit. Als één van uw bezoekers via uw site iets bij Partykleding4u bestelt, ontvangt u automatisch commissie.  Affiliate-netwerk Tradetracker.nl draagt vervolgens maandelijks zorg voor de uitbetaling van het totale commissiebedrag.

© 2013 - 2023 Partykleding - goedkope feestkleding - carnavalskleding - themakleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel